Ara
Close this search box.

Hakkında DOWELL LASER

Jinan DOWELL Lazer Ekipmanı Co., Ltd. 15 yıllık lazer kesim deneyimine sahip bir üreticidir. Esas olarak fiber lazer kesim makinesi, boru lazer kesim makinesi, levha ve boru lazer kesim makinesi, lazer boru kesim makinesi, lazer kaynak makinesi gibi yüksek teknoloji CNC lazer kesim ekipmanlarının üretimi ve satışı ile uğraşmaktadır.

china laser cutting machine manufacture

Neden DOWELL LAZER'ı Seçmelisiniz

Fabrika doğrudan satışları

15+ yıllık üretim deneyimi, profesyonel lazer kesim ekipmanı üreticisi

50+ tip

İhtiyaçlarınızı karşılayacak geniş yelpazede lazer ekipmanı ürünleri ve modelleri

OEM/ODM

Birçok ihracatçının ihtiyaçlarını karşılayabilir ve özelleştirilmiş hizmetler sunabilir

Dünya çapında satıldı

80'den fazla ülkeye, 1000'den fazla müşteriye hizmet veriyoruz

Hizmetlerimiz

DOWELL Laser, Çin'de bağımsız araştırma ve geliştirme yeteneklerine sahip birkaç CNC şirketinden biridir ve Çin'in lazer endüstrisinin ön saflarında yer almaktadır. DOWELL laser CNC metal lazer kesim ekipmanlarının tüm yelpazesi CE sertifikasını geçmiştir ve ürünleri yurtiçinde ve yurtdışında 100'den fazla ülke ve bölgeye ihraç edilmektedir. DOWELL Laser, 12 yılda binlerce müşteriye hizmet vermiş ve müşterilerine yüksek kaliteli lazer kesim ekipmanları sağlamıştır.

Loading And Unloading Automatic Tube Laser Cutting Machine

tüp lazer kesim makinesi

Yuvarlak borular, kare borular, özel şekilli borular, paslanmaz çelik, karbon çelik, alüminyum borular vb. kesilebilir.

laser cutting machine

Düz yataklı lazer kesim makinesi

Yüksek kalite, yüksek performans ve yüksek garanti, farklı sektörlere ve uygulama senaryolarına yönelik,

lightweld 1500 welder

Lazer kaynak sistemi

Kaynak için akıllı kontrolör, kullanımı kolay, esnek işleme, taşınması kolay, küçük boyut, düşük maliyet. İşgücünden tasarruf edin, esnek ve verimli

Lazer temizleme ve pas giderme makinesi

Lazer pas giderme, boya giderme, oksit filmi giderme, yağ giderme, kaynak öncesi ve sonrası temizlik için kullanılabilen lazer temizleme makinelerinin profesyonel üreticisi

Ekibimiz

Profesyonel üretim ve imalat süreci, her süreçte müşterilerin farklı özelleştirme ihtiyaçlarını karşılamak için montaj ve hata ayıklama yapan profesyonel personel bulunmaktadır.

Müşteriler fabrikayı ziyaret ediyor

Müşteriler kaynak işlemini gerçekleştirir

Lazer kesim ekipmanı ekranı

Metal lazer kesim makinesi kesimi

Ekipman kabul edildikten sonra, tüm makinenin kalite garanti süresi bir yıldır. Sistem bir yıllık servis ve parça garantisi içerir. Garanti süresi içerisinde sistem bileşenlerinde kalite sorunları varsa, servis mühendislerimiz telefonla veya yerinde servis sağlamaya hazır olacaktır.

Ekipman garanti süresi içerisinde, ekipmanın kendisinin kalitesinden kaynaklanan bir hasar veya hasar varsa, firmamız geleneksel sarf malzemeleri (optik lensler, seramik halkalar, kesme uçları vb.) ve kullanıcılar tarafından yasadışı işlemlerden kaynaklanan kazalar hariç olmak üzere aksesuarların ve servislerin ücretsiz olarak değiştirilmesinden sorumludur. .

Firmamız sağlanan ürünler için ömür boyu bakım hizmeti sağlar ve ekipmanla ilgili olarak her an günlük danışmanlık ve rehberlik sağlar. Garanti süresi dışında, firmamız müşterilere kapsamlı ve ayrıcalıklı teknik destek ve yedek parça temini sağlamaya devam eder.
Satış sonrası servis yanıt süresi: Geri bildirim alındıktan sonra 2 saat içinde geçerlidir. Telefonla iletişim kurmak sorunu çözmez. 500 kilometrede 24 saat içinde ve 1.000 kilometrenin üzerinde 36 saat içinde kapıdan kapıya bakım. Garanti süresi dolduktan sonra ömür boyu bakım hizmeti sağlanacaktır. Servis.

Teklif İçin Bizimle İletişime Geçin

Lazer ekipmanları hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız, doğrudan DOWELL LASER ile iletişime geçebilirsiniz; size özel tasarım ve ihtiyaçlarınıza göre eksiksiz bir lazer ekipmanı çözümü sunacağız.

3015 fiber laser cutting machine
tube laser service

En son fiyatları alın

Özel Teklifler ve Yeni Ürünler Kataloğuna Abone Olun

询盘表单
× How can I help you?